Tuesday, November 11, 2014

B.O.S.A.N




Assalamualaikum w.b.t.

Sebelum tu, maaf kalau entry ni membuatkan korang rasa annoying sikit. Rasa nak cakap je "Awat hang merepek ni ?". Haha. Yes. Frankly speaking, tengah bosan yang teramat sangat. Ni pun dah berapa kali duk refresh je dashboard blog. Mencari entry yang best untuk dibaca.

Bosan tapi malas. Yeahh. Tu la masalah paling besar actually. Bosan tapi nak buat apa-apa terasa malas semacam. Malas nak gerak sana sini. Malas nak angkat kaki. Asyik duduk je memanjang. Maybe dipengaruhi oleh faktor mood tengah tak stabil ni. Maybe. Nak borak borak dengan orang tapi tahu siapa. Nak otp sebab dah lama tak otp tapi tak ada kredit. Yang ada cuma wifi je. Nak on wifi kat phone pun malas. Duduk la menghadap laptop je sampai la battery habis. Haha.

Ok la. Rasanya dah boleh stop membebel. Plan just nak tulis seciput je. Tengok tengok dah panjang lebar sampai macam ni. Maaf, ye. Hihi ;)


2 comments:

  1. nampak sangat kebosanannya. hehe. ubat bosan ni tidur ja. haha

    ReplyDelete
  2. Kalau asyik tidur pun, bosan jgk. Haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg