Wednesday, November 12, 2014

Cabaran November #2 [#1] - Gambar Selfie Anda



Assalamualaikum w.b.t.

Memandangkan cabaran November part 1 sudah nad selesaikan, so nad pun nak join la juga cabaran November part 2 ni. Cabaran part 2 ni senang je. Tak perlu sangat nak tulis entry panjang panjang. Just tepek gambar based on tajuk yang disediakan. Tulis caption sikit je untuk gambar tu. Ekceli tengah try kurangkan aktiviti selfie ni. Malu la. Tapi tak apa la. Demi cabaran ni kan. Terpaksa la tepek gambar muka sendiri padahal tak suka sangat orang tengok muka nad. Cehh.. poyo je. Kat insta tu ada je gambar selfie yang tak delete lagi. Haha. Nahh.. tatap la gambar nad yang kat bawah ni.



Gambar ni diambil around bulan 3 tahun ni kat fitting room sebuah hypermarket. First time kot amik gambar dalam fitting room. Dulu kan jadi trend amik gambar dalam fiting room. Cuma nad ni agak ketinggalan flight sikit. Masa ni tengah hang out dengan member sambil cari kerja (kononnya). Padahal berseronok je lebih. Haha.





No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg