Wednesday, November 12, 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Ehh... minggu depan minggu last boleh lepak lepak kat rumah. Lepas tu dengan hati yang tak berapa nak rela kena balik Perlis dah. KKF pun macam dah melambai-lambai menantikan kehadiran penghuninya. Hukhuk. Dengar cerita result pun akan keluar next week. Dijangka keluar pada 18 November. Takutnya.. Hari ni result student UITM keluar. Tahniah bagi sesiapa yang berjaya dapat result yang cemerlang. Bagi sesiapa yang tak berjaya tu, tak apa. Usaha lagi untuk sem yang akan datang. Mungkin rezeki kita bukan sekarang. Mana tahu rezeki kita ada pada masa akan datang. Who knows, right ? Allah is the best planner.

Ehh... sebenarnya nak citer pasal segmen ni. Disebabkan owner blog segmen ni suruh buat entry bebas, kan dah melalut sampai masa depan bagai. Nasib la kenal orang yang macam nad ni. Pot pet pot pet je kerjanya. Haha. Meh la join berjemaah segmen ni. Boleh tambahkan follower dan berkenalan dengan ramai orang. Hihi.

Cara penyertaan :
1. Follow blog DayangDenoLike fanpage -->> dan Add To Circle Google+ DayangDeno
2- Tajuk entri bebas. Entri pun bebas^^ 
3- Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini
4- Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.
5- Dua peserta bertuah bakal menerima doodle art 
6- Pemenang akan dipilih melalui Random.org :)



**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 November 2014

4 comments:

  1. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen yg sama. salam kenal...done follow!
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg