Saturday, October 12, 2019

Alhamdulillah. Rezeki Bulan Oktober

Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais! Apa khabar semuanya? Hopefully korang semua sihat la ye. Fuhhh kejap je dah masuk bulan Oktober. Tak lama lagi 2019 bakal melabuhkan tirainya. Dah nak masuk 2020. A few months before 2020. Tak sabar rasanya nak masuk bulan November. Sebab apa? Sebabnya next month merupakan convocation nad. Yeahh. Actually, kebiasaannya convo tu jatuh pada bulan Oktober. Hujung bulan gitu. Tapi entah kenapa this year boleh pula anjak ke bulan November. Takkan sebab nak tunggu dewan baru siap kot. Impossible la. Jealous la tengok orang yang dah berkonvo. Kita punya turn next month. Penantian itu satu penyeksaan hahaha.

This entry should be posted on 1st October. Tapi macam biasa la kan, tak dan nak menaip hehe. Alhamdulillah, nad berpeluang menang dalam 2 segmen yang join sebelum ni. Tak expect langsung sebab nad pun jarang join segmen GA bagai. Kalau diizinkan, nad akan lebih rajin join segmen GA ni. Korang doakan la supaya nad rajin eh :)

Sumpah terkejut bila buka awaiting moderation comment. Masa tu rasa macam "Eh, betul ke aku menang ni? I'm not dreaming, right?"

Can you see number 3? Number 3 is me!!!

Find me hahaha

Punya la ramai yang join segmen Refresh My Bloglist ni. 

Yeayy!!! Nombor 21 terpilih hihi

Nawaitu asalnya join segmen ni sebab saje je nak join. Tak berharap pun nak menang. Just nak memeriahkan je. Sebab tu tak expect pun menang. Thank you kepada blogger Mia Liana dan Nieza sebab anjurkan segmen ni. Terima kasih daun keladi, kalau ada nad join lagi ;)

18 comments:

Assalamualaikum. Hi! Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg