Tuesday, November 11, 2014

New Fanpage. Alhamdulillah




Assalamualaikum w.b.t.

Nad nak announce something ni. Attention please !!! Alhamdulillah. Nad dah buat pun fanpage baru (big clap). Dulu pernah merasa ada fanpage. Tapi sekejap je la. Lepas tu tangan ni duk gatal pergi delete. Harap fanpage yang baru ni tangan nad tak buat hal nak delete lagi. Kalau tak, mahunya kena pukul tangan ni. Haha. So, apa lagi ? Jom terjah fanpage nad tu. Link ada kat sidebar. Maybe nanti nad nak buat first segmen untuk blog ni. In shaa Allah. Apa-apa hal nad akan update kat fanpage tu dari semasa ke semasa. In shaa Allah.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg