Friday, January 15, 2016

Alhamdulillah. Finally Got My Parcel From Zalora !


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais. How are you? Hihi. Actually dah lama nak share pasal benda ni. Tapi biasa la kan. Entry ni biar terperam dalam draft je dulu. Mesti korang pun suka peram entry lama lama dalam draft kan? Baik mengaku cepat. Haha.

Baru baru ni dapat invitation collaborate dengan Zalora Malaysia. Alhamdulillah. Dah 2 kali nad dapat invitation. And as usual la, mesti nad tak perasan email invitation tu ada dalam inbox. Sebab jarang kot buka email. Nasib la nad perasan bila buka inbox. Kalau tak, melepas la kau. Huhu. Nasib baik nad dapat jawapan daripada pihak Zalora walaupun nad lambat reply email diorang tu. Tu maknanya ada la rezeki tu. Tapi yang first time nad collaborate dengan Zalora tu, parcel nad kena return balik sebab nad tak ada kat rumah. So, I pun redha je la. Huhu.

So, ni la barang-barang yang nad purchase menggunakan voucher code RM100 daripada Zalora tu. Barang yang nad nak waktu first collaborate tu ialah kasut Platform Round Toe Derbies tu. Nad pula dapat idea yang agak bernas. Untuk kali kedua ni, nad order la balik kasut tu. Bijak bijak bijak. Walaupun nad dah rugi 1 item. Tapi tak apa la. Asalkan dapat kan. Ye ke idok?

Woot woot. Parcel dah sampai


Sandblast Glitter Sneakers

Uishh blink blink gitu mengalahkan mak datin

Platform Round Toe Derbies

Lately ni tetiba je tak boleh tengok kasut. Mesti rasa geram nak beli je. Padahal dulu bukan main payah nak beli kasut. Kasut pun ada berapa pasang je. Tak apa la. Boleh buat collection kasut lepas ni. Acah acah hipster kejap walaupun tak pun. Haha. Kalau nak baca entry nad pasal Zalora, boleh klik SINI dan SINI. Thank you, Zalora. Lain kali beri la invitation lagi. Kecil tapak tangan, stadium bola nad tadahkan (padahal tapak tangan memang kecil pun). Hihi.

4 comments:

  1. ekin pun dapat tahun lepas tak perasan... aritu mesej zalora balik dia balas balik suruh buat entri.. dapat gak voucer tu baru lepas shopping....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Dapat juga kan walaupun lambat reply. Ingatkan dah melepas

      Delete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg