Monday, December 8, 2014

Segmen Teka Teki By Zafirah & Pika



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Syarat-syarat join 
1)Warganegara Malaysia
2)Menjawab teka-teki yang diberikan
3)Jawapan tidak boleh ditiru daripada blogger yang lain (Walaupon saya tak nampak,tapi Allah nampak,takut tak berkat nanti ^^)
4)Follow blog ( ehhzafirah.blogspot.com | ohhpika.blogspot.com )
5)Segmen ini akan berlangsung dari 8 Dicember-17 Dicember

Cara nak join 
1)Buat entry satu yang bertajuk ( Segmen Teka Teki By Zafirah & Pika )
2)Letakkan banner diatas dan linkkan link entry segmen ni dalam entry
3)Copy soalan teka teki di bawah dan pastekan pada entry,berikan jawapan sekali tau ;)
4)Tinggalkan link entry dekat comment

Soalan 
1)Bilakah hari jadi Pika 
*klu*
-sama bulan dengan zafirah iaitu bulan 11
-tarikh dekat-dekat je dengan birthday zafirah,takdela dekat sangat-sangat pon *dekat sangat je..hehe*
(boleh pilih jawapan)
A)3
B)7
C)5

2)Bilakah harijadi Zafirah
*klu*
-sama bulan dengan pika
-aku ada buat entry pasal birthday aku,dan dekat situ ada jawapan dia (cepat pegi check dekat blog archieve)
(boleh pilih jawapan)
A)3
B)1 
C)2

Ok tu je soalan dia,suka hati korang,korang nak susun jawapan macam mana,nak tulis huruf je ke atau nak tulis nombor,atau nak tulis dua-dua.Selamat bersegmen dan menjawab soalan.

Senarai Hadiah
Topup
Celcom x1 -untuk peserta pertama yg join segmen ini dan menjawab semua soalan dengan betul 

Cursor *mcm cursor yg saya tengah pakai*- untuk semua peserta yang menjawab semua soalan dengan betul

Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang dijawap.Sebarang kemusykilan boleh pm saya di ask.fm/NurZafirahZolkapli atau facebook.com/nurzafirahzolkapli

P/S:Segmen ini akan dibatalkan jika peserta tidak melebihi 10 orang

Senarai Peserta 

Jawapan nad :

1- c
2- b

3 comments:

  1. Terima kasih join segmen kami :)

    ReplyDelete
  2. salam..nak bagitau segmen ni dibatalkan sbb peserta tak cukup :( sorry kalau menyusahkan :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg