Monday, December 8, 2014

Quotes For Tonight



Assalamualaikum w.b.t.

Maaf kerana telah lama menyepikan diri. Maaf kerana menyebabkan blog ni agak bersawang sedikit. Maaf kerana tak mampu nak balas komen dan BW blog korang semua (bab reply komen ni agak liat sikit). Maaf atas segalanya sangat sangat. Hujung minggu baru baru ni nad memang busy sangat. Lain kali la nad cerita. In shaa Allah. Ni pun tengah sakit sikit. Resdung. Maybe sebab tak cukup rehat kot. Terkejar ke sana ke mari. Bila dah sembuh nanti, nad akan BW dan reply komen korang tu. Terkejut la juga bila buka je blog ni, banyak komen yang menunggu untuk di'approve'. Terima kasih untuk segala komen tu. Nad sangat hargai. It's ok. Doakan nad cepat sembu, ye. Sakit tekak ni agak perit sikit. Lelangit terasa pedih. Hukhuk. Jaga kesihatan korang, ok. Fi hifzillah. Ilal liqa'

2 comments:

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg