Thursday, December 4, 2014

Segmen " Jom jadi sahabat! " By Hana



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Wahh... macam menarik je segmen ni. Lain dari yang lain. Terus laju je tangan ni menaip nak join. Gelojoh betul. Haha.

Fakta tentang diri nad

  1. Anak sulung (watch out !!!)
  2. Addicted dengan warna merah.
  3. Mempunyai tulisan yang besar dan bulat bulat. Macam budak tadika. Orang kata tulisan nad cantik. Tapi nad rasa nak termuntah tengok tulisan sendiri. Bila la nak ubah tulisan ni.
  4. Single but not available (cehh)
  5. Mempunyai tangan dan kaki yang kecil (Premature baby memang macam ni. Tak normal sangat. Haha)
  6. Mempunyai allergic yang kronik sikit (perlu dicontrol)
  7. Sayang AFFNY's family ketat ketat
  8. Cerewet bab memilih kasut. Sebab tu kasut tak banyak sangat.
  9. Tak suka menunggu (tahap kesabaran rendah bab menunggu ni)
  10. Pantang dengan orang yang fake ni (mengalahkan orang Korea pula)
  11. Tak suka makan sayur yang berdaun dan tauge
  12. Suka aktiviti lasak such as camping, flying fox, jungle trekking


Tabiat buruk nad
  1. Kasar dan ganas. Tak feminin. Bila mahu berubah entah. Tak behave langsung. Suka cakap kuat kuat. Brutal sikit.
  2. Tak reti pujuk orang sebab nad jarang merajuk. Kalau nad merajuk, tak suka sangat orang pujuk nad. Biar nad cool down sendiri.
  3. Kuat memendam. Sebab tu sometimes jadi panas baran sikit. Macam Hulk.
  4. Suka membebel sorang sorang. Dah macam orang tak betul dah.
  5. Kuat berangan sorang sorang. Haha.
Rasanya that's all dari nad. Kalau nak lebih, kena berkenalan lebih dengan nad dulu. Baru tahu A to Z. Haha. Jom join segmen ni berjemaah. Tak rugi tau. Boleh berkenalan dengan ramai orang. Hikhik.

8 comments:

  1. Assalamualaikum! Hye kak Fiqa :)
    Tenkiuuu 'Coz willing to be my BFF
    heheh Hana pun kadang2 brutal jugak. Yg part suka cakap kuat2 tu memang serupa dengan Hana.*Past dari jauh! ^^
    Jom Bw kat blog peserta lain http://cicihana.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-jom-jadi-sahabat.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama, Kita samalah kuat memendam XD

    http://andisakinah.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

    ReplyDelete
  3. Hello, saya datang jenguk-jenguk aje :3
    Saya dari segmen yang sama
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

    ReplyDelete
  4. Ain blogwalking sini.. Lets be friend :D http://nurain-syahirah.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

    ReplyDelete
  5. Ain blogwalking sini.. Lets be friend :D http://nurain-syahirah.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

    ReplyDelete
  6. @Mizz'strawery Smile Waalaikumussalam. Welcome. Haha. Akak kn tak feminin sangat. Tu yg brutal tak hilang lagi. Muahaha ;)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum! Hye Kak Nad Dea ^^ SalamJumaat :) Terima kasih sekali lagi sebb join.
    Jom pergi web ni -> http://cicihana.blogspot.com/2014/12/special-entri-kepada-peserta-segmen-hana.html *Psstt!! ada special entry untuk semua peserta :)

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg