Thursday, December 4, 2014

Puding Cream Crackers



Assalamualaikum w.b.t.

Nad nak share 1 resepi yang simple je. Nad dapat resepi ni dari group Resepi Ringkas kat fb. Nad baru je join group ni. Tetiba terdetik kat hati nak join. Rasa seronok pula kalau dapat memasak ni. Maybe sebab cuti sem hari tu nad dah start belajar masak balik (jangan dicontohi perangai ni). Lama-lama jadi syok pula. Rasa tak sabar pula nak balik rumah. Mama, kakak nak balik. Nak tunggang terbalikkan dapur mama lagi. Nak dengar mama membebel bila kakak memasak. Haha. Dah la masa nad tengah search resepi tu, waktu tengah malam. Memang mengundang rasa lapar betul. Ishh... In shaa Allah. Lepas ni nad nak belajar try resepi yang simple je dulu. Saya budak baru belajar. Maaf, tak pro macam anda semua. Hikhik. Mana la tahu nanti bakal mak mertua tersangkut pula. Boleh kahwin awal ni (gatal aihh). Muahaha ;P

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg