Saturday, December 13, 2014

Segmen Blogwalking by Fadzlina



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

PERATURANNYA
1)Follow blog Lyna.
2)Like fanpage blog Lyna.
3)Add Lyna dalam circle
#Semua ni ada di sidebar#
4)Buat satu entry yang bertajuk  ' Segmen Blogwalking by Fadzlina'
5)Letakkan banner comel warna pink kat atas tu..
then backlink kan ke blog Lyna balik.
6)Letakkan penyertaan anda di dalam bahagian komen di bawah entry ini.

Simple je kan..then yang join boleh lah blogwalking ke peserta lain.And Lyna pun akan berikan ganjaran kepada para peserta.

jeng..jeng..jeng..

GANJARANNYA
-Lyna akan followback para peserta-
-Lyna akan masukkan para peserta di dalam bloglist Lyna-
-Lyna akan buat review blog buat para peserta-

Lyna harap ada yang akan follow.

pesanan penaja ::Kalau pesrta kurang dari 5..segmen ni akan di batalkan..BATAL SERTA MERTA..

Update terkini::
Lyna akan panjangkan masa untuk segmen ni.sampai 21 Disember 2014..

1 comment:

  1. Datang bw sini :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-by-fadzlina.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg