Thursday, November 27, 2014

Selsema


Assalamualaikum w.b.t.

Nad nak minta maaf sangat sangat kalau nad jarang BW kat blog korang. Nad sekarang ni tengah manage masa dengan jadual sem ni. Agak kelam kabut sikit. Yang pasti banyak class cancel last minute setelah sekian lama menunggu kedatangan lecturer. Agaknya dah nasib kami begini. Haihh. Asal class tak ada je, mesti nad akan rasa bosan even dah menatap blog ni puas puas. Lepas tu mula la mata ni menggedik nak mengantuk bagai. Hahaha. Lagipun selsema nad ni pun tak reda lagi. Asyik bersin je memanjang. Effect daripada kemas bilik hari tu. Allergic habuk memang macam ni. Takkan la nak kemas bilik pun tak boleh. Nak biarkan bilik tu berhabuk dan bersawang macam tu juga. Manja betul la hidung ni. Face mask lupa nak bawa pula. Memang nasib kau la nad. Tanggung la sakit tu kejap. Bila dah kahwin nanti (mula la berangan tu), nad nak juga kemas rumah sendiri even nanti akan demam selsema. Bersin sana sini. Bunyi hidung srot sret srot sret (ehh. betul ke bunyinya macam tu. Hentam saje la).Takkan nak harap orang lain kemaskan. Tak perlu nak manjakan diri sendiri sangat la. Nanti sampai bila tak independent. Hihi.

3 comments:

  1. alergik dengan habuk rupanya, tapi sebab nak kena bersihkan bilik terpaksa la jugak kan. huhu. anyway,get well soon!^^

    ReplyDelete
  2. @Cik Fafa Thanks. Nk tak nk kena bersihkan jgk. Takkan la nk suruh orang lain buatkan

    ReplyDelete
  3. @Cik Fafa Thanks. Nk tak nk kena bersihkan jgk. Takkan la nk suruh orang lain buatkan

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg