Wednesday, November 26, 2014

Cursor Baru From Andi Sakinah



Assalamualaikum w.b.t.

Hari ni nad happy sangat. Sebenarnya dari hari tu lagi dah happy. Ni baru nak habaq mai. Apa la. Haha. Finally, dapat juga cursor baru. Dari adik Andi Sakinah. Cuma tak guna je lagi. Peram je dulu. Hehe. Dah lama plan nak tukar cursor. Nak buat sendiri memang menyimpang jauh la. Tak kreatif mana, Then terjumpa 1 entry ni kat blog Andi Sakinah. So, apa lagi. Cepat cepat nad join. Boleh dapat cursor baru selain daripada tambah follower.

So, meh la join ramai ramai segmen dari adik Andi Sakinah ni. Korang boleh dapt cursor baru. Free je. Boleh beritahu design macam mana yang korang nak mengikut kreativiti korang sendiri. Cursor yang dia buat untuk nad simple je. Malas nak demand lebih lebih. Sebab nad kan tak kreatif. Kalau demand karang, menangis pula adik tu nak buat cursor untuk nad. Muahaha.


Ni la rupa cursor yang dia buatkan untuk nad. Simple je kan. Thanks so much, dik

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg