Friday, November 28, 2014

Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Syarat Penyertaan:

[1] Buat entri bertajuk "Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense".
[2] Copy url Banner dan backlink kan ke ENTRI ini
[3] Follow blog Nunu Nonsense *wajib* ^^
[4] Publish entry kemudian tinggalkan link pernyertaan diruang komen dibawah. *di cbox tak diterima*

   >> Nunu akan update senarai peserta bermula pada hari esok,pada jam 8 malam.
   >> Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense berlangsung selama 5 hari bermula hari ini iaitu 26 November 2014 jam 9:30 malam & berakhir pada 30 November 2014 jam 9:30 malam.
   >> 5 orang peserta yang terpilih akan dimasukkan dalam bloglist Nunu daripada 1 Disember 2014 sehingga 31 Disember 2014 (sebulan) ;) Pemilihan peserta menggunakan random org.

Tu je :D Nunu harap kalau blog korang di'follow' korang follow back lah ye! Selamat bersegmen!!!!! ^_^

4 comments:

  1. annyeong .. syaa dtg melawat dr segmen yg sme . jum la bw ke blog syaa http://syakilancapitala.blogspot.com/2014/11/segmen-happy-followers-by-nunu-nonsense.html btw done follow awk :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama. selamat bersegmen! ^_^

    ReplyDelete
  3. Hi hi hi☺!!
    Qila
    blogwalking dr segmen nunu nonsense hehe.

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum and hye !
    Bw dari segmen yg sma .. :D

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/segmen-happy-followers-by-nunu-nonsense.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg