Tuesday, May 27, 2014

New Look




Assalamualaikum. Haa... cuba tengok blog nie?? Dah berubah kan?? Lebih teratur dan kemas. Header blog tak ada lagi gambar orang tu yang dah berkurun lamanya. Hihi. Penat la juga meng'edit' dan men'touch up' blog nie. Tak tidur lagi sampai sekarang. Maybe sebab dah terlelap lepas Asar tadi. Huhu. Actuallly, nad nak blog nie warna merah macam yang dulu tu. Sebab tu warna favourite nad. Tapi cari punya cari, tak jumpa. So, redha je la apa yang ada. Bertemakan hijau. Hijau tu menyejukkan mata memandang kan. Hee. Lepas nie tak ada la nad nak berat sebelah lagi. Tak habis habis menaip kat blog yang lagi satu tu. So, apa pendapat korang dengan rupa blog nad yang baru nie?? Nad tahu yang masih ada yang perlu dibaiki lagi. Just drop your comment here *tu pon kalau ada orang baca entry nie la*

p/s: Do visit my 2nd blog. Click HERE

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg