Friday, March 7, 2014

Happy birthday, along


* Sorry. Curi gambar kau. Hehe *


Happy birthday yang ke 19,sayang. may Allah bless you always. Yes!! Kau dah tua la, along. muahaha *gelak jahat* Belajar rajin rajin tau. Banggakan ibu ayah dan family kau. Sorry tak dapat bagi hadiah. Tuntut lain hari. Diri nie masih di perantauan. Ecehh... poyo je lebih. Kat Perlis je pon. Sorry sebab tak dapat balik celebrate birthday kau. Study week, mehh... Thanks for being my friend, my supporter and backbone. Thanks also for lending me your shoulder to cry on. Thanks for protecting me and be the best sister for me. Hehe ;) Seriously, rindu sangat sangat kat kau. Tapi apakan daya, tak ada rezeki nak balik. Huhu. It's ok. Cuti sem nanti kite keluar sama-sama, ye. In shaa Allah. Sorry sebab sometimes sembunyikan problem dari kau. Bukannya apa. Bukan tak sudi nak share. Just tak nak menyusahkan dan membebankan kau je. Huhu. Good luck for your final walaupon kau baru je habis. Tapi result kan tak keluar lagi. Hehe. Take care. Jangan nakal nakal tau. Jangan terlalu baik sangat dengan orang. Bukannya suruh jadi jahat. Just elakkkan dari orang pijak kepala kau. Fi hifzillah. Miss and love you so much ♥♥♥


* This entry credit to Yana Nia *

1 comment:

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg