Saturday, May 31, 2014

Monster's Giveaway

Assalamualaikum w.b.t

Kali ni, nad nak join GA yang dianjurkan oleh seorang blogger ni. Tetiba je tertarik untuk join. Apa salahnya mencuba kan?? Hadiah yang ditawarkan pun tak diketahui. Tapi tak apa la. Best apa hadiah surprise surprise ni. Jeng jeng jeng....

MONSTER's GIVEAWAY

Klik banner untuk join.

Keistimewaan blog saya ialah.....(sambung)

Let me think for a while. Ermm. Haa... Got it!!

Keistimewaan blog nad ialah :

1. Bertemakan warna hijau. Agak jarang yang menggunakan warna hijau sebagai tema blog. Bagi girl, warna yang selalu digunakan ialah warna pink. So, memandangkan nad tak suka warna maka nad tetapkan warna hijau sebagai tema. Baru la unik sikit. Hehe

2. Boleh tukar background blog. Blog nad membolehkan pembaca menukar background blog yang terdapat di sidebar. Mengikut citarasa masing-masing. Baru la syok sikit nak membaca

3. Mempunyai bebrapa tips atau info yang boleh dijadikan panduan. Takkan la nak beri pembaca baca entry yang dibebel panjang lebar oleh nad je kan. Mesti la ada something extra sikit. So, nad provide la beberapa tips atau extra info sebagai tatapan pembaca

Ok la. Rasanya tu je la kot kelebihan blog nad ni. Maaf. Nad tengah berusaha untuk mencari jalan untuk menaikkan nama blog ni. In shaa Allah

2 comments:

  1. blog nad lain drpd yg lain. wlupun guna wrna hijau still nmpk cantik. thanks sbb join :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih. Sama-sama :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg