Friday, May 30, 2014

1st GA by Mieyza Roslan


Assalamualaikum w.b.t

Actually ini merupakan 1st GA yang nad join. Asyik join segmen je. *Macam la selalu kan* Sekarang nak berubah angin la pula. Nak join GA pula. Saje je join. Nak cuba nasib. Mana tahu dapat menang nanti. In shaa Allah. Kalau tak menang pun, tak apa la. Sekurang-kurangnya boleh tambah follower. Hihi


Klik banner untuk join

First time buka blog nie, ya Allah!!! Cutenya blog ni. Dah mula jatuh cinta dengan header blog ni. Seriously comel dan colourful. Walaupun nad memang tak suka warna pink. Tapi nad suka dengan dekorasi blog ni. Hahaha. GA ni juga menyediakan hadiah kepada bakal pemenangnya.

Hadiah:

1. Hadiah utama, hadiah MISTERI yang bernilai RM50 *Jeng jeng jeng*
2. Hadiah saguhati, kredit telefon bernilai RM30, RM20 dan RM10 *Boleh mesej mesej calling calling. Hehe*

So, apa lagi?? Jom la memeriahkan lagi dengan join GA ni. Boleh la ajak kawan-kawan, kakak, abang, mak jemah, mak senah, mak limah, mak cik peah dan sebagainya. Jom kita support blog akak yang cun meletup ni. Hikhik ;)

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg