Saturday, May 31, 2014

Do It Yourself (Part 1)



Assalamualaikum w.b.t

Kali ni nad nak share DIY yang boleh kita sama-sama lakukan. Barang-barangnya tak susah nak cari dan murah je. Jimat kos. Cara membuatnya juga senang dan simple je. Nad terjumpa semua ni semasa tengah merayap dalam Twitter dan We Heart It. So, tunggu apa lagi. Let's check it out!!!

1. Kasut blink blink

  • Sepasang kasut *Yang dah lama atau tak digunakan lagi*
  • Gam
  • Aksesori *Manik dll*



2. Lilin krayon

  • Krayon
  • Cat *Acrylic kot. Tak sure*
  • Gelas


3. Floral Clutch

  • Kain
  • Zip
  • Aksesori hiasan

4. Gelang

  • Tali yang bersesuaian
  • Aksesori hiasan
Ni je la yang nad mampu share buat korang semua. Tak apa la. Don't worry. Nanti ada masa lagi nad share dalam part 2 pula. So just wait and see. Selamat mencuba dan have fun oke :)






No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg