Friday, February 5, 2016

SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL


Assalamualaikum w.b.t.

Klik banner untuk join

Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?


Banyak la juga memorinya. Nak pilih yang mana satu ehh? *emoji bingung* Haa.. paling bahagia bagi nad la iaitu berjaya tamatkan sem 5 dengan jayanya. Walaupun result yang dapat biasa biasa je. Tapi alhamdulillah la. Tak ada subjek yang repeat.  So, boleh la road to convo. Sem 5 ni la yang menguji diri nad sebenarnya especially kena hadap final year project (FYP). Hanya Allah je yang tahu betapa peritnya nad tempuh semata-mata FYP ni. Hampir give up dibuatnya sebab rasa penat sangat nak handle project tu sendirian. Boleh jadi gila dibuatnya. Nasib baik la ada kawan yang sudi membantu. Diorang la yang buat nad jadi kuat padahal masa tu nad nak menangis tapi nad kuatkan diri juga. Macam-macam yang kitorang lakukan bersama-sama dan sekaligus mengeratkan lagi friendship tu. Susah senang sama-sama. Berkorban sama-sama. Kena tinggal bas sama-sama. Haha. Time study week pun dah macam bukan study week je. Masing-masing busy siapkan project. Tapi tetap lepak kat rumah dan study sama-sama. Disebabkan menunggu bas terlalu lama kat main campus, sempat pula kitorang ber'wefie'. Sekali tengok macam over la pula. Rindunya nak gaduh sama-sama sampai berkejar-kejar kat luar rumah. Hahaha.

Mangsa tag : Rrai







5 comments:

  1. Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html


    kawan-kawan ni semangat sebenarnya.. kalau dorang tak ada.. boleh streess. wuu. selamat bergraduasi ye sys. hehe

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama.. good luck :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg