Monday, February 1, 2016

Menang Pencarian Mega Bloglist Aisyhah Nyais


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais. Hari tu nad ada join 1 pencarian bloglist dari seorang blogger ni. Aisyhah baru je umumkan pemenang hari ni. Mula-mula tu nad tak kisah sangat. Sebab rasa macam takkan menang je. And then, tak lama lepas tu ternampak cik adik ni cakap kat shoutbox yang nad menang. Haha. Nak pastikan betul ke tak, nad check entry dia. Alhamdulillah. Rupa-rupanya nad terpilih sebagai salah seorang pemenang bersama dengan ramai blogger yang lain. Tak sangka pula boleh tersangkut sebab pakai random org. Haha. Macam ada jodoh je antara kita ni. Dulu, dia pernah bagi nad header sebab pernah menang juga dari segmen apa entah (rujuk entry INI). Maklumlah umur semakin meningkat. Hihi. Tahniah juga nad ucapkan kepada pemenang yang lain. Bersama-sama la kita memantapkan lagi industri blog kita (gaya macam nak masuk PRU je).




Ni yang membuatkan nad rasa yang nad perlu letak bloglist semula. Nad buang sekejap bloglist tu kat template sekarang ni sebab nak jimatkan ruang kononnya. Tengok la seminggu nanti. Mesti dah berderet sidebar widget tu.

p/s: Entry ni merupakan scheduled post. Jangan pelik bila baca entry ni pada waktu macam ni sedangkan ownernya tengah nyenyak dibuai mimpi. Esok kirija maa ;P

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg