Sunday, January 31, 2016

New Blog Template Design For 2016


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais! Dah lama tak menceceh. Lately ni semakin busy gayanya. Banyak document yang perlu diupdate. Biasa la kalau tengah bekerja. Lagi sebulan je lagi nad akan habis internship. Yahoo! Lepas ni akan bebas sebebasnya. Tak sabarnya nak habis. Nak jumpa classmates dan roomates lagi. Nak pergi short vacation. Tak ada lagi stress menghadap kerja tasks yang menimbun kalau ada. Kalau tak ada tasks, memang free habis la. Mereput je memanjang. Hihi.

So, korang semua perasan tak perubahan blog nad ni? Mesti perasan kan? Amacam? Ok tak? Sengaja je nak berubah angin. Bosan menghadap design blog yang lama. Design template yang sekarang ni nad order dari Rrai. Gabungan warna merah, hijau dengan cream. Maybe agak pelik la gabungan warna tu. Tapi, I don't care. Warna favourite nad tu. Memang sangat berpuas hati la dengan hasil kerjanya. Kalau dulu nad yang edit blog ni sendiri. But now, apa salahnya order daripada orang lain kan. 

Lagipun kalau nad nak edit, agak limited sikit. Sebab tak pakai Photoshop. Jenuh berpuluh kali install Photoshop, tapi tak pass juga kat laptop. Maybe kena tukar laptop baru kot. Mentang-mentang la laptop ni laptop zaman Paleolitik (bluetooth pun tak ada). Windows pun windows 7 lagi. Million thanks to Rrai sebab berjaya create design template yang memuaskan hati nad ni. Mesti penat dia layan kerenah nad yang agak cerewet tahap ke berapa entah. Semoga perniagaan awak ni bertambah maju. Amin. Kalau korang nak design template blog yang awesome macam ni, boleh la order kat Rrai. Dia bagi dengan harga kasih sayang lagi tu.



BEFORE











AFTER


p/s : Banyak lagi yang nad kena godek-godek. Macam ada benda yang hilang dalam blog ni.

12 comments:

  1. Replies
    1. Orang yang buatkan, memang cantik. Lain la kalau tangan nad yg cap kayu ni. Haha. Btw thanks :)

      Delete
  2. cantik , even nmpak mcm simple tapi mmg best la . combination colour pun nice ! Teruskan berblogging okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Ingatkan combination colour failed dan out. Btw thanks :)

      Delete
  3. nice r....lembut mata memandang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Tapi ownernya tak lembut sangat. Opss. Thanks :)

      Delete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg