Sunday, February 14, 2016

Ask FM Berhabuk


Assalamualaikum w.b.t.



Holla, gais ! Agaknya zaman sekarang ni, ada orang lagi tak yang main Ask FM ni? Mesti ada kan? Nad pun ada ask fm tu. Tapi dah berzaman tak buka. Dah berhabuk agaknya kot. Huhu. Kalau buka pun, bukannya ada orang yang bagi soalan pun. Tak habis habis dapat random questions. Maklum la, tak famous amos. Hahaha. Bila belek belek balik, rasa nak gelak pun ada bila tengok jawapan sendiri. Hihi. Wondering siapa la yang bertuah sangat tanya pasal kahwin kat ask fm nad tu. Masih jauh lagi nak fikir pasal bab tu. Life goals pun tak tercapai lagi. Huhuhu.

2 comments:

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg