Sunday, September 27, 2015

Header Bertukar Lagi

Tumblr


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gaiss. Dah lama nad menghilangkan diri. Busy teramat sangat. Final exam pula semakin dekat. Tu yang tak dan nak update kat sini.Finally, bertukar juga header blog ni. Ni semua berkat menang hadiah dari contest blogwalking hari tu. Boleh refer entry INI dan INI.


Sebelum


Selepas

Lawa kot header hadiah dari Aisyhah ni. Simple but nice for me. Rasa macam terharu sangat sangat. Fall in love dengan header sendiri. Tak salah pun kan. Haha. Thanks so much, dik. Kalau tunggu nad yang design sendiri, alamatnya sampai tahun depan la tak bertukar. Hihi. Kalau nak buat tempahan design apa-apa untuk blog korang tu, boleh contact Aisyhah ni. Dia sedia terima tempahan dengan harga kasih sayang lagi tu. Haha.

p/s : Tolong doakan dan wish me luck untuk final exam isnin ni. Last final exam untuk diploma. In shaa Allah.


8 comments:

  1. Kak Nad, goodluck! Fighting.. Btw tahniah sb mng.. hehe.

    ReplyDelete
  2. Dari segmen Blog walking Ieka Farhana edisi raya haji,. Sori lambat datang http://amaraz23.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. salam... :)
    kita singgah blog awak...

    cantiknye header tu....

    ReplyDelete
  4. Cantik, sejuk mata yg memandang! Good luck in ur final exam anyway.

    ReplyDelete
  5. untunglahhh xD kita tak pernah pun dapat hadiah header hehe x)

    ReplyDelete
  6. Cantik <3 Good luck for final exam :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg