Monday, November 30, 2015

When Someone Tagged Me




Assalamualaikum w.b.t.

Holla gais ! Sorry sebab dah lama menghilang. Bukannya apa. Just tak ada mood nak berblogging. Lama juga la mood tu nak datang balik. Haha. Currently, dalam office ni. Tak ada kerja. Partner intern dengan supervisor tak datang. So mereput la kau kat sini dengan tak ada kerjanya. How sad. Huhu. Sekarang ni nad tengah jalani internship kat sebuah company ni. Nanti nad cerita la. Tunggu nad ada phone balik (pasal phone ni pun nanti cerita juga).

Bila dah lama tak menghadap blog ni, tetiba rasa awkward pula, Hahaha. Tu la kau. Abaikan lagi blog ni. First thing yang nad akan buat bila dah lama tak buka blog ialah check bilangan follower. Siapa yang macam tu sila angkat lidah! Haha. And then baru la check cbox. Masa check cbox tadi, tetiba perasan yang ada someone tagged me. Wow, dah lama tak kena tag ni ! Feeling excited sat. Nak tahu apa questions yang nad perlu jawab yang diberi oleh Alia Syuhada ni. So let's go babeh !


1. Favourite book ?
 Any kind of novel yang boleh masuk dengan jiwa nad ni. Haha
2.First kena rotan ? 
Of course la kena rotan dengan mama masa childhood dulu. Dulu nad ni nakal sangat sebab rapat dengan adik lelaki. Mama lagi garang daripada abah dulu padahal orang pernah kata yang muka abah macam askar. Haha
3.Pernah tak pergi luar negara? 
Pernah but setakat Thailand je. Tu pun join program under university. Merasa la juga pegang buku merah tu 
4. Selalu tak tak siap homework ? kenapa? hehe
Jarang la tak siap homework masa zaman persekolahan dulu sebab nad takut kalau tak siap. Takut kena marah dengan cikgu. Kalau tak siap pun, mesti sebab penat sangat
5. Kalau kawan awak marah awak, awak buat apa?
Jauhkan diri dari dia. Give them some space. Takut baran nad yang keluar nanti.  Nad tak reti pujuk orang. Malang sungguh. Haha
6. The best gift that u ever give to ur parents?
Always remember to mention them in my prayer. Excellent results in exam
7.Pernah gaduh ngan bestie? kenapa?
Pernah je oii. Siapa je yang tak pernah gaduh dengan bestie. Meh sini cakap. Haha. Tak ingat la gaduh sebab apa. Tapi yang pasti masa tu nad terlebih sensitif dan emotional. Tu yang sampai bergaduh tu
8. Suka makan ulam?
Nope. Just makan petai, nangka, rebung dengan jantung pisang je
9. favourite quotes.
"Distance means nothing when someone means everything"
10. Pernah nangis sebab kena marah cikgu tak? :B
Tak pernah sebab nad ni sado orangnya (Eww perasannya)

2 comments:

  1. hehe..thanks for the answers..sengih je bace..hehe.. yg no 8 tu...haxhax.. :B

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg