Thursday, June 18, 2015

Pemenang Bloglist Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea



Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Allahu. Rasanya dah lama hutang ni tertunggak. Baru sekarang ni dapat tunaikan. Maaf la, ye. Bukannya nak lepas tangan or mungkir janji. Cuma masa tu tak mengizinkan. Kalau korang semua jadi final year student, mesti korang akan alami apa yang nad alami sekarang. Serabut dan busy sikit. Class tak pack tapi busy memikirkan final year project yang tak habis habis menghantui hidup ni. Ni baru je diploma. Belum degree lagi. Tak tahu la apa yang akan jadi bila degree nanti. Tanpa melengahkan masa, nad nak umumkan pemenang segmen yang nad buat tempoh hari. Dah 10 hari berlalu, baru la dapat announcekan pemenang. Maaf sangat sangat sebab lewat umumkan pemenang. So, let's go ! *bunyi drum*




Tahniah kepada semua pemenang. Beribu-ribu terima kasih kepada semua peserta sebab sudi join segmen nad ni walaupun agak hambar dan tak ramai yang join. Tak apa. Salah nad juga. Tak promote segmen ni dan menghilangkan diri macam tu je. It's my fault. Link blog pemenang akan nad letakkan sebagai bloglist bersama pemenang segmen I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl.


1 comment:

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg