Sunday, May 10, 2015

SEGMEN : blogwalking sebelum Ramadhan bersama ayuinsyirah



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking sebelum Ramadhan bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..sebulan tau... HINGGA  8/6/2015 jam 10.00 malam

12 comments:

  1. singgah dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join segmen ayu.. jom kita bersama2 blogwalking ke blog kawan2 kita.. jgn lupa follow mereka sekali tau..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Jemput Joen Giveaway azizi :) http://azizielias.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

      Delete
  4. salam.. dari segmen yg sama jgk ni :)
    sama2 follow ek sume.. tqvm! :)

    http://nikalani88.blogspot.com/2015/06/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini :D
    jemput singgah blog saya iolacaviarofficial.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. As salam Kak Sue singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak dan good luck ye.. :)

    http://www.shuhaidakabdy.com/2015/05/segmenblogwalking-sebelum-ramadhan.html

    ReplyDelete
  7. singgah blogwalking sini sebelum ramadhan...
    smoga ramadhan tahun ini penuh makna
    agar dapat kita lalui dengan sempurna


    - www.BudakPening.com

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dri segmen yg sama dan follow sni jugak ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/blogwalking-sebelum-ramadhan-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama.

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg