Wednesday, May 20, 2015

Mood Kelaut




Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Lately ni macam terasa something je. Apa yang lainnya ? Dah jarang update entry. Mood nak blogging pun hilang ke mana entah. Why ?! Maybe sebab tak feeling well sepenuhnya. Tapi paksa diri juga nak tulis entry ni. Semangat tu entah terbang ke mana la wehh. Payah betul nak describe apa yang bersarang dalam hati ni. Segmen tu pu pernah terfikir nak cancelkan je sebab tak ada mood nak handle. Tapi dah buat kan. Kena la take it as my own responsibility.

Adakah mood hilang disebabkan stats blog ? Keadaan sekeliling ? Mainan perasaan semata-mata ? Entah la. I can't tell how and why. Maaf sebab dah lama tak blogwalking kat blog korang semua. Reply comment pun payah sangat. Kalau nad dah ok nanti, nad balas balik semua. In shaa Allah. Thanks sebab sudi menatap blog nad yang tak seberapa ni. I think that's all for this time. Take care. Ilal liqa'.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg