Thursday, May 21, 2015

In The Midst Of Dilemma



Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Nad sekarang ni dalam dilema. Confuse sangat sangat. Padahal benda simple je pun. Nak risau lebih lebih tak tentu pasal. Haihh. Entah la. Perasaan ni unpredictable. Kejap ok, kejap tak. Complicated betul la. Kalau la boleh campak hati ni keluar dan buang jauh jauh. Ehh. mati la nanti. Jadi heartless dan feelingless nanti. Macam robot tu.


Haa... benda ni la yang buat nad rasa dilema ni. Admin ? Kalau setakat jadi kurator tu, boleh la. Ni nak jadi admin kot. Macam berat je. Rasa tak layak pun ada. Sebab tak tahu sangat pasal photography ni. Edit gambar pun merangkak-rangkak follow tuto orang yang dah pro. Kalau jadi admin, kena pandai manage masa. Kena buat contest, repost gambar dan sediakan tuto (based on pemerhatian nad). Rasa macam tanggungjawab tu berat sangat. Dengan nak jadi final year student lagi. Nak handle final year project lagi. Haihh. Kalau tolak, macam dah lepaskan peluang yang susah nak dapat ni. Kalau nad terima pun, just nak tolong admin yang sekarang ni je. Nak tolong naikkan follower ig dan hashtag. Tak salah kan kalau ada niat nak tolong orang. Kalau korang la, korang terima atau tak offer ni ? Ermm.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg