Saturday, April 25, 2015

Second Blog Berubah Wajah




Assalamualaikum w.b.t.

Holla, guys ! Lately ni busy sikit edit second blog. Saje je nak try edit. Dah bosan pakai blogskin. Macam limited je. Move on la pula kan. Take time just 2 hari je mengedit bagai tu. Tu pun edit simple je. Malas nak letak mak nenek bagai. Karang rasa serabut dan semak. Dah la nad ni tak terror mana bab edit dan buat header ni. Sebab guna photoscape je. Dah try install photoshop, tapi tak berjaya. Haihh. Dah nasib badan.


So, ni la hasilnya selepas di 'touch up' dan di 'make over' sesedap rasa. Ok la daripada tak ada kan. Hihi. Alhamdulillah. Lepas ni nak touch up blog ni pula. Tapi tak tahu bila nak start. Sebab banyak benda kena edit balik. Tengok la nanti. Kalau blog ni tetiba private, means nad tengah mengedit la tu. Just wait and see, yeah. In shaa Allah.

2 comments:

  1. Ok la tu..pandai gak edit..hehe lama² makin cun la blog depa..:D

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg