Friday, April 24, 2015

Insomnia



Assalamualaikum w.b.t.

Dah pagi dah ni. Tapi still tak tidur lagi. Dari tadi menghadap laptop je. Entah la. Lately ni makin payah nak tidur. Tidur pun beberapa jam je. Tapi siang sambung balik. Insomnia kot. Haihh. Inilah padahnya kalau dah biasa tidur lambat. Nasib baik la tak jadi macam mata panda. Kalau tak, boleh jatuh saham dibuatnya. Kahkah. Maybe nak dekat subuh nanti baru boleh tidur. Well. Dah biasa. Ok la. Kalau taip panjang lebar, bukannya ada orang baca pun time macam ni. Hihi. Good night, people. Sweet dream. Fi hifzillah. Ilal liqa'.

1 comment:

  1. jo pun dlu ada gakk kekadang susah nk tdur.tapi sbb lately nihh jadual packed,so blehlahh merasa tidur awal . :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg