Sunday, November 9, 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Syarat-syarat :

1. Follow blog IRA *wajib
2. Follow Instagram *optional
3. KLIK SINI  *jujur ok :)
4. Buat entri yang bertajuk "Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1" 
5. Tempek banner yang tak comel tu dalam entri korang
6. Backlinkan link entri korang dekat komen sahaja.

16 comments:

  1. Thanks join :)
    dah boleh blogwalking :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  2. Singgah bw dari segmen yg sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama. selamat bersegmen!^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yg sma :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  5. hai.. green in my life... comel blog awak banyak katak.. >o< hehe

    selamat berukhuwah

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  6. salam..

    singgah dari segmen yang sama dan follow sini.
    jemput singgah,http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-shahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  7. hi!bw dari segmen yg sama! slm bloggerhood!

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen :) jemputlah singgah blog kite :) http://luvizzda93.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    ReplyDelete
  10. segmen dah tamat.. Ira datang untuk follow awak.. kalau Ira tak follow lagi, beritahu ye.. :)

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg