Saturday, September 21, 2019

Done Upload New Video



Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais. Apa khabar semuanya? Nad kat sini sihat walafiat je hehe. This entry maybe just a short one. Ye la tu hahaha. Nad just nak inform yang nad baru je upload video kat channel youtube. Finally, setelah sekian lama. Tak ada idea untuk video content punya pasal. Sebab tu biar tergantung sepi je. Actually, record video tu sat je. Tapi part editing tu, lama kemain. Kalau tak ada idea nak edit macam mana, lagi la lama. Boleh stuck beberapa hari. Nad pun tengah kekeringan idea untuk next video. Tak tahu nak buat pasal apa as nad nak fokus kat video for photo editing je. Kalau korang ada idea or suggestion, boleh la share ye. Tataplah thumbnail video nad yang kat atas tu. Hasil tangan orang yang tak berseni. Kalau nak tengok video tu, boleh klik DI SINI

5 comments:

  1. Rajinnya nad edit2. Ain pun mcm teringin nk buat youtube channel.. tpi lpas kena fikir nak edit pun malas haha terus lupakan hasrat for now la. later taktau la mcm mna nak teruskan ke tak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak rajin mana pun la. Tu depends kat mood jgk. Buat pun sebab minat dari dulu tapi baru sekarang dapat buat :)

      Delete
  2. lagu dia kita suka!! haha

    im from https://jhsstories92.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Hi! Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg