Tuesday, February 16, 2016

Contoh Resume Yang Terbaik


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais! Kali ni nad nak share salah satu contoh resume yang terbaik. Sebab rasanya ni penting untuk sesiapa yang bakal menghadapi latihan industri/ industrial training (intra)/ internship dan praktikal. Actually, dari cara korang tulis resume, diorang dah boleh decide sama ada korang diterima atau tak. Tak perlu interview pun. Resume nad hari tu pun lebih kurang macam ni je walaupun templatenya Dr (pengerusi rancangan diploma) yang sediakan. Just tukar maklumat peribadi je. Hihi.





Gambar credit to owner

3 comments:

  1. haaa tu la , ain dh pernah baca :0 nice sharing ! semoga membantu yang lain jugak

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg