Wednesday, May 6, 2015

BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Syarat simple-simple:
1/ Follow dulu blog SukaGelak.
2/ Create satu entri dengan tajuk 'BLOGWALKING SEGMENT BY JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM'
3/ Letakkan banner segmen kat atas ni lepas tu 'link'kan semula ke entri ini.
4/ Hantar link penyertaan anda hanya di ruangan komen entri ini.
5/ Dah join segmen ni korang WAJIB singgah dekat blog peserta-peserta lain jugak tau.

Ha.. Senang je kan. Segmen ni akan berlangsung selama 2 minggu.
Bermula dari hari ini 06/05/2015 hingga 20/05/2015 jam 11.59pm.

8 comments:

  1. Good luck
    Singgah dari GA yang sama dn follow sini
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  2. ct pun dah join jugak! done follow awk! follow sini jugak k.
    http://the-red-heart.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  3. As salam...
    Good luck ye...Join & singgah dari segmen yg sama :)...
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini..dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini .. dari segmen yg sama :)

    http://nysachubby.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,

    terima kasih sudi support segmen sukagelak.

    jangan lupa blogwalk peserta lain ye :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete
  7. Blogwalking dari segmen yang sama..

    Jemput singgah ke blog :)
    http://www.azhafizah.com/2015/05/blogwalking-segment-by-juliajamaludin.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg