Wednesday, April 15, 2015

Jindrisska First Anniversary Giveaway




Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t

Syarat-syarat penyertaan giveaway ini adalah:


  • Follow blog JINDRISSKA ni, dan bagitahu follower ke berapa
  • Buat satu entry 'Jindrisska First Anniversary Giveaway'
  • Tepek banner, dan backlink kan ke blog JINDRISSKA.
  • Lengkapkan slogan : "Saya nak menang giveaway ni sebab..."
  • Tinggalkan link entri korang di ruangan komen bawah ni.
  • Komen sekurang-kurangnya 3 entri dari blog ni(entri yg lama-lama pun ok!)
  • Komen mestilah komen baru, masa join giveaway ni. Sebarang komen dulu-dulu tak dikira. Kehkehkehkeh
Nad dah lama follow blog akak tapi tak ingat la follower yang ke berapa. Hihi. Saya nak menang giveaway ni sebab saya tak pernah dapat souvenir dari overseas. Kalau dapat, memang hati ni berbunga-bunga habis mengalahkan taman bunga. Haha.

3 comments:

  1. best of luck... :)
    saya datang dari segmen yang sama...

    http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  3. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg