Wednesday, November 19, 2014

Yeayy !!! Header Baru




Assalamualaikum w.b.t.

Cuba tengok bahagian atas. Apa yang lain. Yeahh. Header dah bertukar wajah. Header tu merupakan header kedua hasil tangan nad sendiri. Ye, nad tak la kreatif sangat. Tangan cap kayu la katakan. Just boleh buat header yang simple je. Mana la boleh lawan korang semua. Korang semua kan dah pro bab design design ni. Haha. Header ni nad just guna photoscape dan gimp. Nak guna photoshop tapi photoshop tak ada. Dah try banyak kali search dan install photoshop, tapi tak dapat. Tak boleh buka la. Tak complete la software tu. Nak minta tolong boleh ? Hmm... Kalau korang ada link untuk download photoshop yang complete, please inform kat nad ye. Really need it asap. Kalau tak ada benda tu macam mana nak edit gambar untuk next entry. Payah juga asyik postpone je entry tu sebab tak ada photoshop. Hukhuk :(



Header beberapa tahun yang lepas. Buruknya !!!



Header sebelum ni


Header sekarang

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg