Wednesday, November 19, 2014

Berperang Di Twitter



Assalamualaikum w.b.t.

Hah ? Berperang di twitter ? Dengan siapa ? Kenapa ? Hahaha. Saje je nak cerita pasal hari tu. Hihi. See conversation nad kat atas dengan mamat tu. He's quite annoying (sorry to say. haha). Nad dengan mamat ni jarang la communicate macam ni. Lagi-lagi tak ada no dia. Malas nak minta. Segan dehh. Better tak ada daripada ada. Tapi yang nad tahu dia dengan geng dia sama je. Suka mengejek dan menyakat nad. Selalu panggil nad 'penpensel' kalau berjumpa. Mula-mula tu memang la rasa berapi sikit. Tak boleh nak terima. Dah lama tu, lantak je la. Telinga pun dah lali. Nasib baik zaman sekolah dulu nad dah pernah ada pengalaman macam ni. Lagi teruk daripada ni lagi la. Kena dengan satu batch lagi tu. Ramai kan. Lagi haru dan tunggang terbalik hidup ni. Yang mamat kat atas ni pula selalu pula dapat tempat duduk kat sebelah tempat duduk nad masa final exam. Memang malang sungguh. Ada je dia nak cakap kat nad. But, dia ok je sebenarnya. Baik. Budak pandai kot. Nad suka dia. Erk ? Suka sebagai kawan la. Tak main la crush crush ni. Tak mau la lovey dovey bagai ni. Haha. Ehh.. dia berani nak sekeh kepala nad. Sekeh je la. Nad keluarkan segala ilmu yang nad pernah belajar baru tahu. Dia tak tahu yang nad pernah belajar silat dulu. Muahaha. Ok. Buka sem nanti, kita tengok siapa yang kena dan siapa yang akan menang. Hahaha.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg