Sunday, November 30, 2014

Tamatlah Sudah 1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger



Assalamualaikum w.b.t.

Maka dengan ini secara  rasminya, tamatlah sudah segmen yang nad buat ni. Alhamdulillah. Ada juga orang yang join even tak ramai mana pun. Tu pun dah bersyukur sangat sangat. Tak la rasa macam syok sendiri. Hihi. Kepada sesiapa yang join segmen nad tu, terima kasih banyak banyak nad ucapkan. Rasa terharu la pula. Wiwiwi. Tak sangka yang korang ni sporting juga ehh. Nad dapat berkenalan dengan korang. Boleh tambahkan follower. Hihi. Terima kasih juga sebab sudi menatap blog nad yang buruk ni. Nad sedar yang blog ni tak la lawa dan comel mana pun. Biasa je. Maafkan nad kalau ada yang terkurang sepanjang nad handle segmen ni. Maklum la, for the first time kan. Lepas ni sudi sudikan lah jenguk blog nad yang entah apa-apa ni. Kalau ada rezeki, nad akan buat segmen lagi. In shaa Allah. Siap ada ganjaran lagi. Segmen hari tu tak ada ganjaran pun. Kesian korang kan. Maaf la. Nad ni further study pun pinjam duit PTPTN. So faham faham je la. Masa tu pula tengah cuti sem. Duit tak masuk, beb. Haha.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg