Friday, November 21, 2014

Segmen Mari Berkenalan



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Hi,

Jom berkenalan. Kekeke....

Boleh gitu?

1st time saya nak buat segmen. Dan ada hadiah menanti untuk segmen saya ni.

Pemenang untuk segmen ni - 2 orang

Hadiahnya adalah sehelai plain shawl yang bernilai RM20 setiap satu. ^_^
Dan anda akan di letakkan dalam bloglist saya.

Pemenang akan dipilih secara random.

Syaratnya senang sahaja.

1) Sila follow blog saya. Saya akan cuba beri manfaat pada orang lain. Saya CUBA.
2) Tinggalkan link di bahagian komen supaya saya boleh blogwalking dan follow anda.
3) Dan akhir sekali, buat entry berkenaan segmen ini, link kan gambar di bawah ke entry ini. ^_^



Mudah je kan?

Tarikh tutup : 15 Disember 2014.

Selamat bersegmen.

Peace!

2 comments:

  1. Hai Nad! akak ana dtg lagi hehe.. salam kenalan dr segmen yg sama hehe :)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg