Friday, November 21, 2014

Last night at home. KKF is waiting yaa



Assalamualaikum w.b.t.

Tetiba rasa sedih pula malam ni. Rasa macam nak menangis je (tipu je). Jangan nak cengeng sangat la. Haha. Today gonna be my last night at my home sweet home. Huwaa... Tak nak balik lagi. Hukhuk. Rasa macam malas nak balik sana. Kalau tak balik lagi parah. Makin bertambah lemak yang terkumpul ni.  Haha. Maaf. Hormon tak stabil kot. Tu yang asyik nak makan je memanjang macam Incredible Hulk. Muahaha.

Esok gerak balik Perlis pada waktu malam. Dah la tak ada sesiapa yang temankan. Travel seorang diri lagi nampaknya. Nasib baik dah biasa. Mamat tu pula nak balik hari Ahad. Kalau dia balik esok juga, mahu cepuk cepuk je dia tu. Kejam sikit. Hahaha. Nasib baik la balik esok. Kalau balik hari Ahad, abah outstation. Susah la pula. Nasib baik juga Perlis tak ada airport. Kalau tak, nak juga balik sana naik flight. Merasa la juga setelah sekian lama tak naik flight.

Barang tak pack lagi. Aihh... malasnya nak pack barang. Tunggu mood mengemas tu datang. Entah bila la mood tu nak datang. Dah banyak kali seru ni. Penat menyeru dehh. Kali ni balik sana angkut 1 luggage besar dan 1 beg galas je. Sebab rumah (kolej) tak tukar. Still duduk kat rumah lama macam sem lepas. Senang sikit kerja. Tak payah angkut banyak barang dan tak payah nak mengemas bagai nak rak. Semuanya dah tersedia. Esok nak cari barang lagi. Harap Allah permudahkan urusan nad balik ke sana. May Allah bless this journey. Ilal liqa'. Fi hifzillah.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg