Sunday, November 23, 2014

FRIENDS GIVEAWAY by Aina Rahim


Assalamualaikum w.b.t.

Berdasarkan tittle di atas itu, AR akan buat give away sempena hari ulang tahunkawan-kawan AR aitu Nur Shazunabilah dan Lia Natasha Munirah pada 28/10 dan 14/11. Hehehe. Suprise korang. Jangan terkejut tau tau tau. Hehehe. Aku sayang korang!
  Dengan ini, saya Aina Rahim merasmikan FRIENDS GIVE AWAY yang akan dijalankan pada 17 November 2014 hingga 14 Disember 2014 pada 11.59 malam iatu selama 4 minggu. Macam-macam hadiah yang akan di sediakan. So, bagi yang tiada blogger dan mempunyai facebook kamu boleh join give away ini. Ikuti syarat-syarat di bawah :-


Syarat-syarat

1) Like Fan Page Para Sponser ( WAJIB) akan di check satu-satu.2) Follow Blog Sponser 

KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK  KLIK  
 KLIK KLIK KLIK

3) Follow Instagram 
ID: Rexylla Lia Zakiah Cerdik BBL ID :- sitiainanabilah 4) ADD Google Plus BBL 5)Follow Join This Site KLIK 6) Follow semua blog sponser jika ada button follow Bagi mempunyai semua laman sosial di atas WAJIB lakukan
Bagi yang tidak mempunyai blog dan hanya mempunyai facebook anda perlu :- 1) Sambungkan ayat di bawah dan tag (Nur Aina Mardhiah ) Sebagai seorang sahabat yang rapat, saya perlu ............ (100 patah perkataan ) 2) Promote status anda dan dapatkan banyak like di status yang anda buat itu tadi. Bagi yang ada blog, seperti biasa follower Aina dikehendaki buat apa-apa entry. copy banner di bawah dan backlinkkan kesini. Link entri anda di letakkan di komen.

Senarai Peserta yang join boleh check pada :-
22 November 2014 (Minggu 1) 29 November 2014 (Minggu 2)
6 Disember 2014 ( Minggu 3)
 
13 Disember 2014 ( Minggu 4)
 


Pengumuman para pemenang akan di umumkan pada 16 Disember dan dicabut melalui cabutan bertuah oleh AR sendiri.Jadi, AR postkan awal sehari. Jadi Follower Aina Rahim boleh join GIve Away pada 17 November 2014. 
Nota Hati :- Para sponser juga boleh join Friends Give Away ini! dan Para sponser diminta promote Friends Give ini serta tag (Nur Aina Mardhiah)

SENARAI HADIAH 
SENARAI PESERTA

1 comment:

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg