Sunday, November 23, 2014

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH



Klik banner untuk join

Assalamualaikum w.b.t.

Assalamualaikum & hai
Alhamdulillah di hari yang mulia, penghulu segala hari berlangsungnya giveaway yang serba manis ni hehe. Dijemput ramai-ramai join bagi memeriahkan GA ni.
Hadiah-hadiah pun manis-manis belaka ditaja pula penaja yang super manis.
Wish u all the best !!!
Boleh lihat dan pilih hadiah di :


Syarat Penyertaan :
1. Mempunyai blog.
2. Mempunya akaun Facebook.
3. Tinggal bermastautin di Malaysia.
4. Mematuhi semua arahan penyertaan.

Cara-cara Penyertaan :
1. Buat satu entri dengan tajuk MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH.
2. Copy & paste banner di GA di atas dan backlink kan ke entry GA ini.
3. Anda boleh buat pilihan hadiah. Dibawah entri tuliskan"Saya nak hadiah ............"
4. Follow & Add blog dan Fanpage para penganjur dan penaja.
5. Hantar link penyertaan di ruangan komen entri ini sahaja.

Follow Blog :

Add & Follow Fanpage :

Follow Instagram & Twiter (Jika ada akaun)

Note!!!
Semua penyertaan akan dibatalkan sekiranya gagal mematuhi semua syarat dan arahan.
Pemilihan pemenang secara random.

Saya nak hadiah ...

Simplysity CCDD Cream
Maybelline Eyeshadow
Crabtree n Evelyn Makeup Bag
Yves Rocher Mniature Perfume
Collister (remove cellulite)
Ellianto Sample

Penaja : Noor Atiqah

2 comments:

  1. Checked !!!
    Terima kasih di atas sokongan dan penyertaan anda.
    Wish u all the best.
    Senarai peserta dan pemenang akan dipublish x lama lagi.Harap sabar menanti :)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg