Monday, October 20, 2014

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa.  *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

12 comments:

  1. Selamat bersegmen ! :) Datang dari segmen yang sama. Done follow awak. Singgah follow sy jugak ye. peace :) http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...saya pun dtg daripada segmen yang sama.
    Done follow^^

    http://nununonsense98.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  3. hai.. dari segmen yg sama..
    done follow :)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama.
    Dah follow :)
    Selamat menaikkan followers!

    Cahaya Alam Maya

    ReplyDelete
  5. Hai, dtg dr segmen yg sama. Dah follow!Good luck ya selamat bersegmen!
    http://jungundberuehmt.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.. singgah dari segmen yg sama... done follow ~

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  7. Hai saya singgah dari segmen yang sama.. done follow..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg