Thursday, October 30, 2014

Google Chrome Berubah Wajah ?




Assalamualaikum w.b.t.

Pukul 2 tadi, baru nak on internet memandangkan kuota untuk waktu peak off masih banyak lagi. Then, buka google chrome dan terkejut sebab tiba-tiba chrome dah berubah wajah. Lain macam. Tak tahu la kenapa boleh jadi macam tu. Secara tiba-tiba je. Huwaa... habis background google chrome yang lama yang ada gambar kucing comel tu. Dah tak boleh la tengok gambar kucing tu lagi. Uhukss... Awat la benda alah ni boleh jadi lagu ni. Tak tahu la sama ada google chrome kat laptop nad seorang je macam ni atau orang lain pun sama juga macam ni. Lawa dan kemas la juga yang baru ni. Tapi nad lagi suka yang lama tu. Habis semua page yang dah bookmark tu. Huhu.

2 comments:

  1. macam comel jer... hehehe.. sy pnya mcm yg lama xde lak jadi cam 2.. huuhuh

    ReplyDelete
  2. Comel memang la comel. Tapi pelik sikit la. Ni mesti ada kes tangan gatal tertekan something ni. Haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg