Wednesday, October 15, 2014

G.A Daisy Shawl by Tea&Coffee's Lover




Assalamualaikum w.b.t, guys

Ekceli final exam tak habis lagi. Letih woo. Semput dan tepu kepala otak ni. Paling letih this week. Ada 3 paper berturut-turut tanpa ada gap. Alhamdulillah. I've done with this 3 killer papers. Dengan tak cukup tidurnya. Nasib baik tak ada eyebag. Wahaha.

Dah lama nak join giveaway ni. Tapi hari tu busy sangat study (poyo je). Nasib baik dah bookmark page GA ni. Senang sikit nak cari balik. So, apa lagi??? Mai la ramai ramai dok pakat join GA ni. Syaratnya simple je. Tak complicated mana pun.

Syarat-syarat penyertaannya ialah (bunyi drum)

  1. Follow blog Tea&Coffee's Lover (buat entry mengenai GA ni dan post kat ruangan komen)
  2. Follw instagram @offical_wilmashana (advantage bagi yang ada acc instagram, boleh post poster ni kat ig dan letak caption yang paling kebaboom then tag #DaisyGA)
  3. Make sure klik SINI, SINI dan SINI (wajib tau. Sila berlaku jujur. Tak baik menipu ni)
Bukti










3 comments:

  1. goodluck yer... saya join jugak ni... jemput ke blog saya, saya ada GA souvenirs dari PARIS sedang berlangsung... :D salam perkenalan dari JINDRISSKA.

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hai . Singgah sini . Ajum Singgah balik .
    http://ainxr-stoghiee.blogspot.com/2014/11/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html

    GA hot !
    http://ainxr-stoghiee.blogspot.com/2014/11/giveaway-bugslock-gelang-penghalau.html
    http://ainxr-stoghiee.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
    http://ainxr-stoghiee.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman_93.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/ga-daisy-shawl-by-tea-lover.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg