Wednesday, May 2, 2012

Aku akan bahagia jika mereka bahagia






Kalau kita memang sayangkan sseorang..
kita tak pelu memilki dia..
cukup dengan melihat dia gembira..
dan tersenyum di mata kita..
itupun sudah membuatkan..
kita rasa bahagia..

bhgia??smua orng msti nk merasa bhgia,kn??tipu la klau sseorng tu ta nk rsa bhgia.aq pon nk rsa bhgia slalu.tpi aq tau aq ta bleh dpt dan rsa mcm tu slalu.sbb npe??hmm..let me think first.sbb hdup nie msti dipenuhi dgn phit dan mnis.utk mmbuatkn kite tbh utk mnmpuh hdup yg akn dtng.dan rsanye sbb aq lbih pntingkn dan utamakn kbhgiaan orng lain drpd diri aq sndiri nie..mybe orng lain ta tau dan ta nmpk.tpi aq dpt rsaknnye.

dlm hdup nie,aq nk sngt bhgiakn of course la,parents aq.sbb diorang la yg mmelihara dan mmberikn aq ksih syng,mknn,pkaian dan tmpt tinggal dri aq lhir smpai la skrng.klau bleh,aq ta nk diorang mnangis sbb aq.biar la aq yg usap air mta diorang utk simpankn utk dikeluarkn bile aq dh brjya nnti.biar la aq yg gnti tmpt diorang utk mnangis.sungguh,aq ta snggup lihat diorang brsdih sbb aq


selain tu,aq nk bhgiakn mmber aq yg sudi dan selalu berada di sisi ta kira dlm pe jua keadaan especially twin aq dgn pen.sbb npe?sbb diorang sngt pnting dlm life aq.diorang selalu mnceriakn hti aq di kala aq ksdihan dan ksunyian.diorang selalu bgi aq spirit dan support bile aq lmh.diorang selalu wat aq bngkit kmbali bile aq jtuh trduduk.tnpa diorang,aq ta kn dpt brdiri tguh smpai skrng

bile diorang prlukn aq,aq akn cuba selalu ada utk diorang.kdng2 tu aq trpksa bohong kt diorang yg aq tgh free sedangkan aq tgh busy wat krja lain.maafkn aq..aq ta nk korang rsa yg aq dh lupakn korang.aq ta nk korang rsa yg korang ta pnting dan brmkna utk aq.bile korang ada mslh,aq akn cuba cari tau pdhal aq tau,ta smua prob korang aq tau.bile ada ksusahan,aq akn try tlong korang tpi aq tau,aq buknnye dpt mmbntu korang.hnya doa yg aq mmpu titipkn utk korang

tpi,bile aq ada mslh,aq try sorok drpd korang.sbb aq ta nk susahkn korang.aq tau selama nie aq dh ckup mmbebankn korang.aq ta nk risaukn korang.bgi aq,biar la aq yg tnggung smua tu seorng diri.bgi aq,mslh aq tu mslh aq,mslh korang tu mslh aq.kdng2 tu rsa sedih jgk sbb trpksa tnggung dan lalui smua tu sorang2.tpi,aq ta nk mnyusahkn korang.biar la aq yg tnggung sorang2 asalkn korang ta rsa pe yg aq rsa

bile aq rsa ksunyian dan kseorngn,aq pndm je.aq ta nk bgitau korang.aq ta nk pksa korang brsama aq pdhal hti nie mronta-ronta.aq ta nk kacau korang.mybe korang busy.tpi,bile korang prlukn aq,aq tingglkn smua krja aq dan ta pdulikn keadaan aq utk brsama korang.aq rsa mybe nie yg trbaik utk korang



Bagaimana cara membuatmu bahagia 
nyaris ku menyerah jalani semua

kdng2 tu,aq rsa aq dh try wat korang bhgia,tpi ntah mcm mna rsa mcm ta ckup lgi pe yg aq dh lakukn.aq rsa aq ta tau lgi mcm mna nk wat korang bhgia.adakh selama nie pe yg aq dh lakukn utk korang,ckup utk korang rsa bhgia??hmm..ntah la.seriously,aq snggup korbankn kbhgiaan aq utk korang.sbb aq syng korang sngt2.aq ta snggup khilangan korang

to my twin,please jaga dye (pen) baik2 bile aq dh ta de nnti.aq skrng nie dlm proses utk jdi mcm dulu.aq cuma nk lihat dye bhgia.to si dye,maafkn sya sbb ta bgitau keadaan sya selama nie kt awk.sya ta nk mnyusahkn awk.selama nie,sya rsa sya dh ckup dan trlalu mmbebankn awk.sya nk awk snyum selalu bile sya dh ta de nnti.izinkn sya utk mnghbiskn sisa2 hdup sya dgn cuba mmbhgiakn awk

tika pertama kali kita bersua
tak aku duga akhirnya ku terjatuh cinta
senyuman kan selalu terukir diwajahku
bila teringat saat kuakui cintaku padamu...

kala hati terasa sedih & pilu
kata manismu yang menjadi penawar sendu
kau hapuskan air mata dari pipiku
oh sayang engkaulah PUTERAKU....

oh jangan engkau ragui cintaku
kerna kujanji kan setia padamu
usahlah engkau pergi jauh
kerna dirimu kan aku rindu

oh duhai sayangku...
matahariku...
maafkanlah diriku 
seandainya pernah aku melukai hatimu
bukan maksudku untuk buatmu begitu

jika cinta kau & aku bersemadi
kan terus berputik dihati.......

oh duhai sayangku...
matahariku...
maafkanlah diriku 
seandainya pernah aku melukai hatimu
bukan maksudku untuk buatmu begitu

tika pertama kali kita bersua
tak aku duga akhirnya ku terjatuh cinta
senyuman kan selalu terukir diwajahku
kerna kau selalu ada disampingku 
oh sayang...
engkaulah PUTERAKU....

lagu nie ta de kena mngena dgn entry nie.sje je nk ltk lirik nie



mybe I'm not the first but I want to be your last ^_^









No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg