Wednesday, March 2, 2016

Rezeki Bulan Mac

Assalamualaikum w.b.t.


Holla, gais. Agak lama juga nad tak update apa-apa entry. Bukannya apa. Just busy sikit memandangkan this week merupakan last week internship nad. Lepas ni nad akan bebas sebebasnya. Wuhoo. Bila check balik, rezeki nad agak murah kali ni. Nad ada menang beberapa segmen yang nad join. Tak sangka pula boleh menang. Tuah template baru kot. Hihi. Rezeki untuk bulan Mac la tu. Alhamdulillah. Ni yang membuatkan nad makin bersemangat untuk berblogging ni. Yeahh!

Pencarian bloglist Theathra

Pencarian bloglist Hanah


GA header blog, logo atau cover photo fb (saguhati)

p/s: Entry ni dibuat bukan untuk menunjuk-nunjuk, riak ke apa. Just macam self reward gitu. Kalau korang rasa nad ni riak atau menunjuk, tu tandanya hati korang tu bermasalah (sorry to say). Padahal nad tak rasa apa pun. Btw tahniah kepada semua pemenang yang lain.

3 comments:

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg