Saturday, February 13, 2016

Soyfresh Hershey's Cookies N Creme


Assalamualaikum w.b.t.

Holla, gais. Kali ni nak review sikit pasal salah satu minuman favourite nad iaitu Soyfresh Hershey's Cookies N Creme. Flavour ni yang paling baru dan latest sekali untuk soya Hershey's ni. Rasanya macam dah lama keluar tapi baru hari ni teringat nak review. Tu pun tetiba teringin nak minum air ni.

Minuman soya Hershey's ni ada dalam 3 flavour (Chocolate, Mocha, Cookies N Creme). Before this, nad pernah try flavour chocolate dan ternyata not bad la juga. Boleh masuk dengan tekak ni. Rasanya nad boleh minum soya jenama ni je kot. Bukannya demand ke apa tapi soya ni lain daripada soya yang biasa. Tak berlendir dan tak manis pun memandangkan nad kena berpantang daripada minum soya yang biasa tu. Untuk flavour cookies n creme ni, rasa soya dan cookies n creme tu balance bagi nad. Berlemak sikit dan tak manis. Tak la perit tekak tu.




Daripada pandangan atas. Ada expired date. Perlu digoncang dulu sebelum minum



Informasi tentang nutrition facts. Kaya dengan protein dan karbohidrat






Minuman soya ni boleh didapati di pasar raya yang berdekatan. Tapi yang ni nad beli dari 7 eleven je dengan harga RM 1.95. Yang penting minuman ni tiada bahan pengawet, uolls. No need to worry.

4 comments:

  1. Replies
    1. Cuba je la sbb lain orang lain citarasanya ;)

      Delete
  2. Wuu, nanti nak belilah. Cam sedap je :)

    ReplyDelete
  3. wah macam sedap ni, mesti best buat breakfast.... tak payah makan benda lain kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg