Wednesday, January 20, 2016

Hafidz Roshdi


Assalamualaikum w.b.t.


Holla, guys ! Tetiba je nad terasa macam nak check search keywords blog nad yang kerdil ni. Mana la tahu boleh dapat idea nak buat entry. Hahaha.

Mula-mula tengok tu rasa macam nak tergelak je. Why?! Sebab ada juga yang search "Cerpen pakai shawl" kat blog ni. Memang tergelak habis la. Tak pernah lagi dengar orang buat cerpen pakai shawl. Maybe nad la orang yang first kan. Mana la tahu kan. Hahaha.

Yang menarik minat nad, pasal gambar Hafidz Roshdi. Ehh macam tahu tahu je nad minat kat dia tu. Tak ada siapa yang tahu pun pasal ni. Korang ni sengaja je kan. Nak usha juga Hafidz Roshdi tu. Aih tahu la dia handsome plus cute. Baru je popular melalui drama Aku Pilih Kamu yang baru ditayangkan tu. Pegang watak sebagai lelaki ego pun still cute. Apa ni?! Especially bila  ber'saya awak' dengan Qasya tu. Aduhh cair la ramai perempuan kat luar sana tu. Meh nad cairkan lagi hati korang tu dengan gambar-gambar HR yang stunning, handsome dan cute tu. Jaga-jaga. Jangan ada orang yang jealous pula. Hihi.


Image result for hafidz roshdi
Image result for hafidz roshdi


Image result for hafidz roshdi

Image result for hafidz roshdi

Image result for hafidz roshdi

Image result for hafidz roshdi

Image result for hafidz roshdi

Image result for hafidz roshdi

Ok dah la. Setakat sampai di sini je la. Ni pun dah berlambak gambar dia kat sini. Karang ada orang tak berhenti meroyan pula. Hahaha.



3 comments:

  1. hahaha meroyan la gamaknya ekeke.

    selalu jgk stalk ig HR tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau tak apa. Dah la dia tu cute sangat. Hahaha :)

      Delete
  2. alamak ! hmmm RIZMANNNNNNNNNNN <3

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Please drop your comment and opinion here. Harsh and dirty words are strictly prohibited. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg